موسسه حقوقی و مهاجرتی دادآور نسیم مهر موسسه حقوقی و مهاجرتی دادآور نسیم مهر .

موسسه حقوقی و مهاجرتی دادآور نسیم مهر

خرید ملک در ترکیه

خرید ملک در ترکیه: کشور اوراسیایی ترکیه در سالهای اخیر با فراهم آوردن بستر های مناسب از جمله اختصاص اراضی خود به شهروندان سایر کشورها ،رشد علمی ،اقتصادی و علمی ،آزادی و داشتن آب وهوای مناسب به رشد قابل توجهی برای توسعه سرمایه گذاری دست یافته است. همچنین این کشور در زمینه عمران وساختمان سازی اقدامات مهمی انجام داده ، واز طریق اعطای اقامت به خریداران ملک یا زمین باعث جذب سرمایه گذارانی از سرتاسر دنیا گشته است .

در سال 2012 قانون منع خرید وتملک املاک ترکیه برای شهروندان خارجی بلااثر شد و اتباع تمامی کشورها به جز چندکشور آفریقایی مجاز به خرید ملک در این کشور هستند، که البته شهروندان کشور عزیزمان ایران نیز مجاز به خرید ملک در ترکیه می باشند .

ادامه 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۹:۵۷:۵۰ توسط:دادینلی موضوع: نظرات (0)

ابطال سند مالکیت

دعوای ابطال سند مالکیت

سند مالکیت، سندی است که از نوع اسناد رسمی تلقی می‌شود. اسناد رسمی در مقابل اسناد عادی قرار دارند و به اسنادی گفته می‌شوند که توسط مأمورین رسمی و در حوزه صلاحیت آن‌ها تنظیم شده باشد. این سند دارای ستون‌هایی است که نقل و انتقالات در آن نوشته می‌شود. همچنین در این اسناد اوراق به صورت خط‌کشی شده می‌باشند و پلمپ شده اند. غالباً اسناد رسمی از اعتبار عمده‌ای برخوردارند؛ مگر اینکه بی‌اعتباری آن‌ها به طریقی آشکار شود.

موارد ابطال سند مالکیت عبارتند از:

ثبت ملک بدون رعایت مقررات قانونی؛
وجود اسناد معارض؛
صدور اسناد مالکیت به طرز اشتباهی؛
ثبت اراضی موات؛
ثبت اموال عمومی و موقوفات؛
ادامه


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۸:۵۸:۱۵ توسط:دادینلی موضوع: نظرات (0)

آگهی تغییرات شرکت ها

آگهی تغییرات شرکت : ماده 7 قانون ثبت شرکت‌ها چنین مقرر می‌دارد: تغییرات راجع به نمایندگان شرکت و یا مدیران شعب آن باید به اداره‌ی ثبت اسناد (اداره‌ی ثبت شرکت‌ها) اطلاع داده شود.تا وقتی که این اطلاع داده نشده عملیاتی که نماینده یا مدیر سابق به نام شرکت انجام داده عملیات شرکت محسوب است ،مگر اینکه شرکت اطلاع اشخاصی را که به استناد این ماده  ادعای حقی می‌کنند از تغییر نماینده یا مدیر خود به ثبوت به رساند.

ادامه


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۴ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۹:۰۹:۵۰ توسط:دادینلی موضوع: نظرات (0)

طراحی وبسایت

طراحی وبسایت چیست؟ انواع مختلف وبسایت را چگونه می شود طراحی کرد؟

 

شاید شما فردی هستید که اکنون به این نتیجه رسیده اید که لازم است کسب و کارتان را رونق داده و می دانید که در جامعه ی کنونی ما پیشرفت علم و فناوری باعث شده است تا افراد به دنبال تبلیغ کار خود در دنیای نت و فضای مجازی باشند.
طراحی وبسایت امروزه اهمیت ویژه ای دارد و باید به دست کاردان سپرده شود تا به نتیجه ی دلخواه برسید. اینکه هر فردی ادعا کند طراح سایت است دلیل نمی شود به او اعتماد کرده آینده ی مجازی شغلیتان را به او بسپارید. در این زمینه شرکت ها و افراد کاردان و خبره وجود دارند که به نحو احسن کار شما را انجام خواهند داد.
حال اگر بخواهیم طراحی وب را معنا کنیم, می توانیم بگوییم هرآنچه که سبب بهتر و زیباتر دیده شدن سایت شما می شود را طراحی وب می گویند.

ادامه


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۲ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۹:۴۷:۵۶ توسط:دادینلی موضوع: نظرات (0)

مهاجرت تحصیلی به ترکیه

آغازتحصیل در ترکیه

مهاجرت تحصیلی ترکیه: تحصیل در ترکیه از 6 سالگی آغاز میشود. مدارس ترکیه نیز به دو نوع دولتی و غیرانتفاعی تقسیم می شود که هزینه تحصیل در مدارس دولتی رایگان و در مدارس غیر انتفاعی بسته به نوع آموزش و سطح مدرسه ومقطع تحصیلی هزینه های متفاوتی دریافت می شود.   در نظام آموزشی ترکیه دوره ابتدایی  5 سال است و سپس دانش آموزان وارد دوره راهنمایی می شوند که   3 سال طول خواهد کشید. در مدارس ترکیه معمولا یکی از زبان های انگلیسی، فرانسوی، آلمانی یا اسپانیایی تدریس می شود اما در بعضی از مدارس غیرانتفاعی دو زبان هم زمان تدریس می شود.

اغلب ایرانیانی که قصد تحصیل در ترکیه را دارند این کشور را به دلایل همسایگی و اشتراکات فرهنگی انتخاب می کنند، با اینکه اخذ تابعیت ترکیه تقریبا امری محال به نظر می آید ولی می توان با تحصیل ،سرمایه گذاری یا خرید ملک به اقامت ترکیه دست یافت

ادامه 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۹ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۹:۳۹:۳۶ توسط:دادینلی موضوع: نظرات (0)

مهاجرت تحصیلی به کانادا

مهاجرت تحصیلی به کانادا : شماری از بهترین مدارس و دانشگاه های دنیا در کانادا قرار دارند و بیش از 450,000 دانش آموز و دانشجوی بین المللی در این مدارس و دانشگاه ها مشغول به تحصیل هستند وتعداد آنها نیزمدام  در حال افزایش است ، محصلان و دانشجویان بالاترین کیفیت و معتبر ترین نوع آموزش را دریافت کرده. ومتعاقباً کارفرمایان زیادی در داخل و خارج ازکشور خواهان بکارگیری آنان هستند.


برای تحصیل در کانادا چه کنیم؟

پس از کسب مجوز تحصیل دریکی از موسسات آموزشی کانادا می توانید اقدام به دریافت روادید کنید.

پس بهتر است مدرسه، کالج یا موسسه آموزشی را پیدا کنید که درمسیر اهداف وآرزوهایتان است.

* در ضمن میتوانید همزمان با تحصیل برای خود کاری پیدا کرده و مشغول شوید.


تحصیل در کالج های کانادا

 در تمامی استانها پس از دوره ی دبیرستان کالج های فنی و حرفه ای وجود دارند که دوره ی تحصیلیشان از 1 تا 4 سال متغیر است .

- مزیت های کالج:

1- شهریه کمتر نسبت به دانشگاه ها

2- تطبیق دروس گذرانده شده با دروس دانشگاهی

3- آموزش فنی لازم جهت ورود به بازار کار بدون نیاز به سپری کردن مقاطع دانشگاهی

- سطح زبان مورد نیاز برای ورود به کالج: حداقل سطح زبان مورد نیاز برای ورود به بیشتر کالج های کانادا داشتن مدرک آیلتس آکادمیک 6 است .

- شهریه کالج: شهریه کالج های کانادا بین 8000 تا 16000 دلار کانادا (سالانه) متغیر است.

ادامه

 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۵ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۱۵:۱۵ توسط:دادینلی موضوع: نظرات (0)

ویزای بیزنس کانادا

ویزای بیزنس کانادا : کانادا کشوری توسعه یافته در آمریکای شمالی است که هرساله مهاجران زیادی به آن جا مهاجرت می کنند .هم چنین کشور کانادا با داشتن بالاترین سطح زندگی و رفاه اجتماعی ، دسترسی خوب به بازار های جهانی ، ارتباط با ایالات متحده آمریکا ،داشتن اقتصادی قوی و ثبات مالی قوی تر و دریافت کم مالیات از شرکتها این کشور را به عنوان یکی ازمقصد های اصلی سرمایه گذاری و راه اندازی کسب و کار  تبدیل کرده است.

البته ذکر چند نکته در این رابطه ضروری بنظر می رسد:

آیا کسیکه سهامی از شرکتی در کانادا دارد می تواند به ویزای بیزنس کانادا دست یابد؟

-همه می توانند در کانادا بیزنس بخرند یا کسب و کاری را راه اندازی کنند ولی همه نمی توانند از این طریق به ویزای کانادا دست پیدا کنند .

متقاضی ویزای خرید سهام باید چه مقدار از سهام شرکت را داشته باشد تا بتواند به ویزا کانادا برسد؟

-برای دریافت ویزا حداقل باید 33.3 درصد از سهام یک شرکت متعلق به شخص متقاضی باشد.

ادامه 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۴ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۸:۵۸:۴۱ توسط:دادینلی موضوع: نظرات (0)

ویزای مادران باردار (کانادا)

ویزای مادران باردار : با در نظر گرفتن شرایط اقتصادی و سیاسی حاکم بر دنیای امروز، داشتن پاسپورت دوم و اجازه اقامت در کشوری دیگر بلاخص یک کشور توسعه یافته، می تواند یکی از مطمئن ترین سرمایه گذاری برای تأمین منافع خانواده باشد. یکی از راه های مهاجرت و اقامت در کانادا، تولد در این کشورست. قانون «اصل خاک»، قانونی است که فرزند متولد شده در خاک یک کشور را، فارغ از نوع اقامت والدین آن به شهروندی می شناسد. یعنی فرزند والدینی که با ویزای توریستی (موقت) و یا حتی آن‌هایی که به‌صورت غیرقانونی وارد کشوری شده باشند، را نیز شامل می‌شود و از بدو تولد از تمام مزایای شهروندی بدون نیاز به زندگی در آن کشور، بهره مند می گردد . تنها افرادی که مشمول این قانون نمی‌شوند دیپلمات‌ها هستند (افرادی که با پاسپورت دیپلماتیک در کشوری سکونت دارند). کانادا از جمله کشورهایی است که به این قانون پایبند می باشد. این نوع از مهاجرت، گردشگری تولد نامیده می شود.

ادامه 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۰ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۳۳:۳۰ توسط:دادینلی موضوع: نظرات (0)

شرایط تغییر جنسیت

شرایط تغییر جنسیت :قبل از بیان هرچیزی ابتدا میخواهیم توضیحاتی درباره خود تغییر جنسیت بدهیم و پس از آن شرایط آن را بررسی کنیم.

تغییر جنسیت چیست؟
تغییر جنسیت یک عمل جراحی می باشد که پزشکان برای تغییر جنسیت فیزیکی افرادی که داوطلب اینکار هستند بر روی بدن افراد انجام می دهند.
افرادی که تغییر جنسیت از مرد به زن را انجام می دهند , اندام های جنسی زنانه را به دست می آورند و برعکس برای تغییر جنسیت از دختر به پسر , افراد اندام جنسی مردانه به دست می اورند.
متودیوپلاستی نیز یکی از روش‌های جراحی این نام مجاز نمی باشد . تناسلی برای ترنس‌های زن به مرد (خانم ها با تمایلات و خلقیات مردانه) می باشد.
گاهی اوقات پزشک برای درست کردن این نام مجاز نمی باشد . تناسلی زنانه از قسمتی از روده ی باریک شخص استفاده می کند.این عمل سخت حدود شش ساعت زمان می برد و گاهی برای تکمیل فرآیند لازم است تا در حدود چند سال نزدیک به بیست عمل جراحی انجام شود.

 عمل تغییر جنسیت در ایران
در متنی که قانون ایران دارد تا کنون در رابطه با تغییر جنسیت مقررات خاصی وضع نشده است.
جراحی تغییر جنسیت برای افرادی که در مصاحبه های روانشناسی تایید شوند و هزینه عمل را هم داشته باشند قابل اجرا می باشد.
بسیاری از بیماران از کشورهای اروپایی و عربی برای انجام این عمل به ایران می آیند.امام خمینی در سال شصت و یک اعلام کردند که این عمل آزاد می باشد و آن را مشروع اعلام کردند.
در حال حاضر بیشترین آمار تغییر جنسیت در ایران است.این مطلب بیانگر این نیست که ایرانیان این عمل را به مراتب بیشتر انجام می دهند بلکه به این معنی می باشد که این نوع عمل در ایران بیشتر از سایر کشورها انجام می شود.
متاسفانه تراجنسی ها را در جامعه ما به عنوان همجنس گرا می شناسند در حالیکه آنها همجنس گرا نیستند و برخلاف آنها از جدایی روح و جسمشان رنج می برند.و گاهی در محیط خانواده و جامعه دچار مشکل می شوند و با بدرفتاری آنها مواجه می شوند.
این امر موجب افزایش فشار روانی بر آنها می شود و سرانجام موجب بالا رفتن تعداد موارد عمل جراحی می گردد.

ادامه مطلب


برچسب: شرایط تغییر جنسیت،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۸ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۱۵:۲۷ توسط:دادینلی موضوع: نظرات (0)

ویزیت ویزا کانادا (مولتی 5ساله)

ویزای مولتی کانادا

ویزیت ویزا کانادا : ویزای ماین نام مجاز نمی باشد .یپل کانادا یا همان ویزای پنج ساله، در واقع ویزای ده ساله ای است که انقضای آن به تاریخ انقضای پاسپورت متقاضی بستگی دارد. دلیل نامگذاری آن به عنوان ویزای پنج ساله این است که پاسپورت های ایرانی 5 ساله هستند بنابراین حداکثر زمانی که یک ایرانی می تواند با استفاده از ویزای مولتی در کانادا اقامت داشته باشد یک ماه کمتر از زمان انقضای پاسپورتش است .


کاربرد ویزای مولتی کانادا چیست؟

این ویزا صرف گردش و بازدید از کانادا و تجدید دیدار با دوستان و آشنایان مقیم کانادا است و نمی تواند مجوزی برای کار یا تحصیل درکانادا باشد. فرد با ویزای مولتی می تواند چند بار وارد خاک کانادا شود و در هر بار نیز تا 6 ماه اقامت داشته داشته باشد. وحتی می تواند پس از پایان 6 ماه برای چند ساعت از خاک کانادا خراج شود و دوباره بازگردد و ویزای خودرا برای مدت 6 ماه دیگر تمدید نماید.

ادامه


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۸ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۹:۵۹:۲۰ توسط:دادینلی موضوع: نظرات (0)